koop onze chalet

 
 

   


Deze chalet is nu te koop

Koop onze vakantiechalet aan het Veluwemeer. Een vakantiechalet direct aan het strand en meer in Biddinghuizen dicht bij het pittoreske Elburg.


Schitterend gelegen aan het Veluwemeer, vindt u Chaletpark De Klink.

De combinatie van veel groen en water maakt ons chaletpark uniek.

De zeer ruime kavels zijn bebouwd met mooie chalets, zo opgesteld dat de sfeer intiem te noemen is. U heeft veel ruimte en privacy buiten om onze chalet heen en een eigen poort naar het strand.


Ook een Ideale vakantie chalet om te kopen voor de 50 plusser die van de rust en de natuur houden. U heeft uitzicht op het strand en Veluwemeer. U kunt hier fijn met uw hondje wandelen langs het strand maar ook in het bos.  Heerlijk om een midweek of een weekend hier door te brengen. En ook niet onbelangrijk ,het is betaalbaar,  Maximaal zijn hier 2 hondjes toegestaan.


Zeer geschikt voor watersporters,zwemmers,vissers, wandelaars, fietsers en mensen die echt van rust houden.Wil je een leuke surf vakantie in Nederland hebben kom dan naar onze chalet, een fijne plek om met je eigen surfplank aan het Veluwemeer te surfen.

Er is strand en water, waar ook kleine kinderen veilig kunnen spelen. Grote kinderen moeten zich vermaken met zwemmen, kanoen en surfen en tafeltennissen. (4 persoons kano aanwezig ) Leuk voor de kinderen ,groot strand om met de kids te ravotten en lekker met hun te zwemmen in het Veluwemeer dus echt een kindervakantie.


Ook voor een visvakantie in Nederland kan je bij onze chalet in Biddinghuizen terecht. Dus koop onze vakantiechalet en ga er elk weekend, midweek, week of zelfs weken heen voor een vakantie aan het strand en het meer.


Slechts 30 meter verwijderd van het Veluwemeer maar direct aan het strand treft u aan:  steenstrip vakantiechalet, grootte 10 bij 4 mtr., indeling: woonkamer, open keuken,, ruime douche met WC met wastafel en wasmachine.  2 slaapkamers één met  2 pers.bed en grote kastenwand en één kleine slaapkamer met 1 stapelbed max 60 kg) en een kast.

Woonoppervlak is 44 m2.


Deze vakantiechalet van ”huur onze chalet” is geschikt voor 4 personen  +2 . 2 volwassenen en 2 kinderen. 2 slaapkamers. En eventueel 2 logés die op de bedbank in de woonkamer kunnen slapen. Nieuw: Sinds 2018 hebben we ook wifi in en om onze chalet.


 

Vakantiechalet direct aan het water en strand

Je kunt:  windsurfen, vissen, zwemmen, kanovaren,wandelen, vliegeren, fietsen, of met je kind/kleinkind of  je honden (2 max) ravotten op het strand.

Alle privacy en natuur en rust om je heen


Omgeving Veluwemeer

Ferien chalet am strand                  Chalet vakantie             

Ferienhaus am Veluwemeer           vakantie aan het strand           kinderen vakantie

Vissen in Nederland                       Surfen in het Veluwemeer