visvakantie in nederland

 
 Zoek je een mooie locatie voor je visvakantie? Ook voor een visvakantie in Nederland kan je bij onze chalet in Biddinghuizen terecht.

Een visvakantie aan het Veluwemeer en de Randmeren op een prachtig plek.


Nederland heeft vele mooie plekken voor liefhebbers van de hengelsport.  Onze chalet is direct gelegen aan het Veluwemeer en de Randmeren. Een gezellige chalet voor twee tot maximaal 6 personen. Genoeg ruimte voor een gezin van 4 personen met eventueels mogelijkheid van 2 logees op onze 3 zit hoekslaapbank.

De chalet is ingericht en voorzien van alle gemakken; een ruime open keuken en combi-oven, 2 slaapkamers en badkamer..Een leuke plek om met jonge kinderen eventueel te zwemmen en te spelen aan het strand. Met prachtig uitzicht op het Veluwemeer.
Hier kan je met je eigen bootje zo het Veluwemeer op. Het is een uniek en rustig plekje met veel privacy, echt om een fantastische visvakantie te hebben.


 

Visvakantie aan het Veluwemeer


Hieronder een korte lijst van visstekken in de directe omgeving van onze chalet.


*Veluwemeer

*Wolderwijd

*Drontermeer

Het Veluwemeer heeft een oppervlakte van ruim 3.200 hectare waardoor het vele mogelijkheden biedt voor vissers en vooral voor roofvissers.


Koop onze chalet voor elk weekend, midweek, week of zelfs weken voor een visvakantie aan het strand en het meer. Het viswater in de omgeving van Biddinghuizen en in de Randmeren zit vol met verschillende soorten vissen. Je vindt hier snoek, karpers, blankvoorn, winde en baars, en nog veel meer. Er zijn ook hele goede stekken te vinden aan de kanten van het meer. Je kan hier ook het water inwaden en dan werpen. Als visser zoek je de mooiste locatie voor je visvakantie. Nederland kent er natuurlijk velen, maar in onze chalet direct aan het Veluwemeer is wel een van de meest prachtige plekken voor een visvakantie. Veluwemeer en de Randmeren zitten vol nieuwe verrassingen.