OMGEVING HUUR ONZE CHALET

 

Vakantie aan het water

 

De directe omgeving van chaletpark “De Klink” biedt veel mogelijkheden voor een ieder die houdt van ruimte, rust en groen. Het aan het chaletpark grenzende strand en de uitgestrekte bos- en natuurgebieden, geven u de mogelijkheid prachtige wandel- en fietstochten te maken. Ook vanaf het Veluwemeer kunt u prachtige tochten maken. De vele mogelijkheden tot recreatie en uitstapjes in de omgeving maken uw verblijf tot een geweldige ervaring.

Wat is leuker om aan het water vakantie te vieren. Heerlijk relaxen in onze chalet met erg veel ruimte en veel rust om u heen. Ook voor een visvakantie in Nederland kan je bij onze chalet in Biddinghuizen terecht. Dus koop onze vakantiechalet voor elk weekend, midweek, week of zelfs weken voor een altijd vakantie aan het strand en het meer.

Lekker wandelen op het strand of vliegeren met uw kind/kleinkind, het kan allemaal. Het strand is kind vriendelijk om te vertoeven, er is een lijn in het water die de vaargeul afschermt. En voor een hond is het ideaal, ook hij heeft vakantie.

En wat dacht u van een heerlijk diner in restaurant
“de Klink”  op nog geen 75 meter afstand waar u ook even van de wifi gebruik kunt maken?

Ook kunt u wandelend of fietsend naar Walibi Nederland gaan ,vanuit onze chalet is het maar 2,5 km.
Er zijn diverse mogelijkheden om u te vermaken buiten onze chalet om.

In de omgeving het pittoreske stadje Elburg waar het heerlijk vertoeven is. Kunst en cultuurevenementen in mei/juni. Op de woensdagen in de zomervakantie de vele marktkraampjes. Botterdagen in september. Kijk in de gezellige winkelstraatjes en de talloze restaurants en geniet op de terrasjes. `En wat dacht u van een rondvaart Elburg, alle informatie kunt u vinden bij vvv Elburg
Kortom van alles te doen bij het kopen van onze chalet.
 


Omgeving Veluwemeer

Ferien chalet am strand                 Chalet vakantie             

Ferienhaus am Veluwemeer           vakantie aan het strand           kinderen vakantie

Vissen in Nederland                        Surfen in het Veluwemeer